05/11/2018 14:01:34 - 09/01/2019 14:01:34 - 34438 Okunma

Üniversitemiz eğitim-öğretim kalite politikası kapsamında, geliştirilen eğitim-öğretim kalite güvence sistemi modelinin uygulanması aşamasına geçilmiştir. Kalite Koordinatörlüğü ve Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü işbirliğiyle, eğitim-öğretim kalite güvence sistemi kapsamında, tüm akademik birimlerin; program çıktıları, dersin öğrenme çıktıları, öğrenme ve değerlendirme etkinliklerinin geliştirilmesi çalışmalarına başlanmıştır. Programın pilot uygulamasına Mühendislik  ve Hukuk Fakültesi seçilmiş olup, 02.11.2018 tarihinde Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda, programın kapsamı, genel çerçevesi, uygulama süreçleri ve yapılacak çalışmaların takvimi, ilgili fakülteler ve bölümlerle paylaşılmıştır.

Bu kapsamda ilgili bölümlerde yürütülecek çalışmalara yönelik belge ve dökümanlar aşağıda verilmiştir. Kalite referans belgeleri ise anasayfa menüsünde verilmiştir.

Toplantı Kapsamı & Doküman- Belgeleri

İç ve Dış Paydaşlardan Veri Toplama  Araçları Örnekleri (16.11.2018)

Bölüm İç/ Dış Paydaşlarnı Belirleme Şablonu (14.11.2018)

Eğitim-Öğretim Kalite Güvence Sistemi & Program Çıktılarını Belirleme