10/12/2018 13:57:07 - 09/01/2019 13:57:07 - 29294 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi Modeli Toplantısı

Üniversitemizin ulusal ve uluslararası yükseköğretim norm ve değerlerine yönelik kurumsallaşma politikası kapsamında; eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, yönetim-organizasyon ve toplumsal gelişime katkı alanlarında sürülebilir, kapsayıcı ve kurumsal eşgüdümü içeren bir yol haritası gereksinimi söz konusudur. Bu kapsamda üniversitemiz Eğitim-Öğretimi Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ tarafından geliştirilen "Kırklareli Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi Modeli" Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Eğitim-Öğretim Komisyonu üyelerine 07.12.2018 Cuma günü saat 14:00'te Rektörlük Binası Senato Salonunda, modelin tanıtımı yapılarak kapsamına ilişkin görüş ve öneriler toplandı.

Toplantıya katılım gösteren ve değerli görüş ve önerilerini paylaşan saygıdeğer kalite komisyonu üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kalite Komisyonu Katılımcıları Listesi

Eğitim Öğretim Komisyonu Katılımcıları Listesi

Toplantı Kapsamı & Belge - Dokümanlar

Kırklareli Üniversitesi Kalite Güvence Sistemi Modeli