Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
18/01/2019 01:16:52 - 14/02/2019 01:16:52 - 30291 Okunma

 

 

 

Pınarhisar MYO & Kurumsal Kalite Geliştirme Politikası Paylaşım Toplantısı

 

Üniversitemiz kalite politikası kapsamında Eğitim-Öğretimi Geliştirme Koordinatörlüğü'nce yürütülen; eğitim-öğretim kalite güvence sistemi, program yeterliklerinin güncellemesi programı, çift anadal ve yandal programı, toplumsal gelişime katkı eylem planı ve kurumsal kalite güvence sistemine ilişkin Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'nün daveti üzerine, kuruma akademik personeliyle 17.01.2019 tarihinde saat:11:00'de bir paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.

Paylaşım toplantısında, Eğitim-Öğretimi Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Alaettin İŞERİ, ülkemizde her yükseköğretim kurumunun kendi kurumsal politikası ve kurumsal kimliğini geliştirmede dört alan olarak; eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, yönetim-organizasyon ve toplumsal gelişime katkı alanlarında bir sorumluluğunun olduğunu belirtti. Bu kapsamda üniversitemizde kurumsal eğitim-öğretim politikası kapsamında yürütülen; eğitim-öğretim kalite güvence sistemi, program yeterliklerinin güncellemesi programı, çift anadal ve yandal programı, toplumsal gelişime katkı eylem planı ve kurumsal kalite güvence sistemine ilişkin çalışmaların kapsamını tanıttı. Bu tanıtıma bağlı katılımcılarla görüş alışverişi ve program yeterliklerinin güncellenmesine ilişkin süreç uygulamaları konuşuldu.

Toplantının gerçekleşmesine katkı sağlayan Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürümüz sayın Dr. Öğretim Üyesi Sezai ÖZTAŞ hocamıza ve toplantıya katılan değerli hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

İçerik: Kurumsal Kalite Politikası & Çalışmalar Sunumu

Katılımcılar: Pınarhisar MYO

Veriler: Toplantı Fotoğrafları

 

 

 

eğitim-öğretim kalite güvence sistemi program yeterlikleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.