19/04/2019 15:52:56 - 19/04/2019 15:52:56 - 28116 Okunma

Üniversitemiz & Öğrenci Kulüpleriyle Buluşma Toplantısı

Üniversitemiz kalite politikası kapsamında, Toplumsal İlişkiler Koordinatörlüğü ve Eğitim Öğretimi Geliştirme Koordinatörlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliğiyle, 19.04.2019 tarihinde saat 11:00'de Derslik- 2 Binası 1 Nolu Konferans Salonunda, üniversitemiz öğrenci kulüpleriyle buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda üniversitemiz toplumsal gelişime katkı 2019 eylem planı ve üniversitemizin belirli gün haftalara yönelik takvim oluşturma, öğrenci kulüplerimizin nasıl katkı sağlayabilecekleri, ayrıca öğrenci kulüplerimizin yapmayı planladıkları etkinliklerin Toplumsal İlişkiler Koordinatörlüğü işbilirliği ile nasıl projelendirileceği üzerine konuşuldu.

Toplantıya katılıp görüş ve önerilerini paylaşan tüm kulüplerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Katılımcı Öğrenci Kulüpleri

toplumsal ilişkiler koordinatörlüğü kalite eğitim-öğretim