Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
30/04/2019 10:04:35 - 02/05/2019 10:04:35 - 29354 Okunma

 

 

Üniversitemiz Mentörü & Dış Değerlendirmesi Toplantısı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 2019 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme için Kırklareli Üniversitesi'ne mentör olarak görevlendirilen Prof. Dr. Ökten VARDAR ile 29.04.2019 tarihinde iki toplantı gerçekleştirildi. 

Üniversitemiz Senato Salonu'nda saat 11:00'de düzenlenen ilk toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Kalite Komisyonu Üyeleri katıldı. Mentör Prof. Dr. Ökten VARDAR, üniversitemizde yürütülen kurumsal kalite politikası, kalite güvence sistemi, kurumsal dış değerlendirme süreci, akreditasyon ve kurum iç değerlendirme süreçlerine ilişkin görüş ve değerlendirmelerini aktardı. Bu kapsamda kalite komisyonu üyeleriyle karşılıklı görüş alış verişi yapıldı. 

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ofisinde ise saat 16:00'da düzenlenen ikinci toplanytıya ise, Mentör Prof. Ökten VARDAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve üniversitemiz Kalite Koordinatörleri ile bir toplantı gerçekleştirildi. İkinci toplantıda ise kurum kalite geliştirme çalışmaları kapsamında yürütülen; kurum kalite politikası, kalite güvence sistemi, kurum iç değerlendrime raporu ve uzun vadeli, sürdürülebilir bir kurumsal kalite politikasını geliştirme üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Kurumumuza ayırdığı değerli vakitleri ve paylaşımlarından dolayı mentör Prof. Dr. Ökten VARDAR hocamıza teşekkür eder ve saygılarımızı sunarız. 

 

Toplantı Fotografları

Toplantı Fotografları

 

 
 

 

kurumsal dış değerlendirme mentör kalite koordinatörlüğü

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.