Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
19/06/2019 16:45:42 - 19/06/2019 16:45:42 - 31197 Okunma
 

 

Üniversitemiz Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı

 

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Üniversitemizde bulunan Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berna MUSAL ve Takım Üyelerinin, Üniversitemizdeki saha çalışmaları ile değerlendirme toplantıları tamamlandı.

Dış Değerlendirme Takım Üyeleri ile birlikte geçen 3 yoğun günün ardından 19 Haziran 2019 Çarşamba günü “Çıkış Bildirim Toplantısı” gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Kalite Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali MÜLAYİM, Eğitim Öğretimi Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Arzu AKAR GENÇER, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer VATANSEVER TOYLAN ve Kalite Koordinatörlüğü personeli Öğr. Gör. Hülya YILMAZ'in katıldığı toplantıda Kırklareli Üniversitesi’nin güçlü ve gelişmeye açık yönleri belirlenerek kurumsal kaliteyi daha da iyileştirme ve kalite kültürünü yerleştirme noktasında önemli değerlendirmeler yapıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Süreçlerinde üniversitelerin kendi kalite güvence sistemlerini oluşturmalarına ve bu sistemleri planlamalarına rehberlik ediyor. Yükseköğretim kurumlarının mezunlarına alan bilgisi ve becerisi dışında, dijital yetkinlik, karmaşık problem çözme, iletişim becerileri, analitik düşünme ve etik gibi konularda yetkinlik kazandırmalarını ve liderlik odaklı, bilgi tabanlı yönetim sistemi kurarak, hızlı gelişen karmaşık dünyaya ayak uydurabilmelerini sağlayacak çıktılara ulaşmaları için teşvik ediyor.  

YÖKAK Dış Değerlendirme takımı tarafından Üniversitemizle ilgili hazırlanacak olan Kurumsal Geri Bildirim Raporu YÖKAK ve Üniversitemizin web sitesinde yayımlanarak kamuoyunun bilgisine sunulacak.

 

Toplantı Fotoğrafları

 

 

YÖKAK Kalite Koordinatörlüğü Dış Değerlendirme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.