Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
13/09/2019 08:43:04 - 16/09/2019 08:43:04 - 39063 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemize kayıt olan yeni öğrencilerimize yönelik olarak, üniversitemizin tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal aktiviteler ve etkinliklere katılım konularında oryantasyon programı hazırlanmıştır.


Oryantasyon programı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Erasmus Koordinatörlüğü, Farabi Koordinatörlüğü ve Mevlana Koordinatörlüğü katılımları ile gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimize sahip oldukları haklar, sınavlar ve ders geçme sistemi, kültür ve spor etkinliklerine katılım, kulüp faaliyetleri, uzaktan eğitim sistemi, kütüphane hizmetleri, Erasmus-Farabi-Mevlana değişim programları ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler verilecektir.


Tüm yeni öğrencilerimizin katılımlarını beklediğimiz bu etkinlik, üniversitemiz birimlerinde farklı tarih ve saatlerde gerçekleştirilecektir. Etkinlik takvimi aşağıda belirtilmiştir.

 

oryantasyon

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.