Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
13/12/2019 13:56:34 - 01/04/2020 13:56:34 - 18023 Okunma

 

 

Üniversitemiz & Lisansüstü Program Yeterlikleri Güncelleme Çalışması

 

 

Üniversitemiz eğitim-öğretimi geliştirme politikası kapsamında, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için öngörülen lisansüstü programlarda, program yeterliklerini güncelleme çalışmalarına yönelik, 13.12.2019 tarihinde saat 14:00'te Mühendislik Fakültesi 1 Nolu Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya enstitülerimizin Anabilimdalı Başkanları ve Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü temsilcileri  ile Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ ve Bologna Eşgüdüm Diplomaeki Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özlem KIRCI katıldı. 

Lisansüstü programlarda, program yeterliklerinin güncellenmesine ilişkin Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ, program yeterliklerinin geliştirilmesine neden gereksinim duyulduğu, ulusal ve uluslararası alanda yeterliklerin dayanak ve ölçütleri, üniversitemiz kurumsal kalite güvence sistemi kapsamında yeterliklerin geliştirilme süreçleri, geliştirilecek program yeterliklerinin değerlendirme ve onay süreçlerini içeren bir sunum yaptı.

Sunuma bağlı olarak program yeterliklerinin geliştirilmesi süreçlerine ilişkin takvim ve uygulamalar üzerine anabillim dallarının ihtiyaç ve beklentilerine yönelik görüş ve öneriler oluşturuldu. 

 

Lisansüstü Program Yeterlikleri Güncelleme Toplantısı Katılımcıları

Lisansüstü Program Yeterlikleri Güncelleme Toplantısı Sunumu

Program Yeterliklerini Geliştirme Aşamaları

Program Yeterliklerini Güncelleme Takvimi

Bilişsel Alan Yeterlik Düzeyleri Materyeli

 

 

 

 

 

 

program yeterlikleri eğitim-öğretimi geliştirme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.