10/01/2020 21:41:50 - 14/01/2020 21:41:50 - 19333 Okunma

Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Bilimler MYO'da & Kurumsal Eğitici Eğitimi Programı

Üniversitemiz Kurumsal Eğitim Kalite Güvence Sistemi, eğitim kalitesi ve niteliğinin geliştirilmesi araçlarından biri olarak eğitici eğitimini içermektedir. Bu kapsamda, Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından kurumsal ihtiyaçlar doğrultusunda; öğrenci odaklı öğrenme ve öğretim tasarımı, öğretim süreçleri ve  ölçme-değerlendirme, dijital öğretim materyalleri ve e-öğrenme, öğrenme-öğretim süreçlerinde iletişim ve motivasyon alanlarını içeren "Temel Düzey Eğitci Eğitimi Programı" tasarlandı.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğünün 24.09.2019 tarih ve E.16043 sayılı talebine bağlı olarak Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü'nce hazırlanan "Temel Düzey Eğitci Eğitimi Programı" 09 Ocak 2020 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personeline  yönelik Kavaklı Yerleşkesinde 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Programın yürütülmesinde gerekli katkıları sağlayan yüksekokullarımızın değerli yöneticileri ve çalışanlarına, ayrıca programa katılım sağlayarak üniversitemiz kurumsal mesleki gelişimine değer katan saygı akademik personelimize teşekkür ederiz.

Eğitici Eğitimi Programı Katılımcı Listesi (09.01.2020 Sağlık Hiz. MYO, Sosyal Bil. MYO)

Eğitici Eğitimi Programı Fotoğrafları

Eğitici Eğitimi Programı Kapsam ve Sunumları

Öğrenci Odaklı Öğrenme ve Öğretim Tasarımı (Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ)