Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
13/01/2020 21:34:05 - 14/01/2020 21:34:05 - 17964 Okunma

 

 

 

 

Vize ve Pınarhisar MYO'da & Kurumsal Eğitici Eğitimi Programı Kapanışı

 

Üniversitemiz Kurumsal Eğitim Kalite Güvence Sisteminde, eğitim kalitesi ve niteliğinin geliştirilmesi araçlarından biri olarak kurumsal eğitici eğitimleridir. Bu kapsamda, Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından kurumsal ihtiyaçlar doğrultusunda; öğrenci odaklı öğrenme ve öğretim tasarımı, öğretim süreçleri ve  ölçme-değerlendirme, dijital öğretim materyalleri ve e-öğrenme, öğrenme-öğretim süreçlerinde iletişim ve motivasyon alanlarını içeren "Temel Düzey Eğitci Eğitimi Programı" tasarlandı.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğünün 24.09.2019 tarih ve E.16043 sayılı talebine bağlı olarak Eğitim-Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü'nce hazırlanan "Temel Düzey Eğitci Eğitimi Programı": 13 Kasım 2019 tarihinde Babaeski ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu'nda; 14 Kasım 2019 tarihinde Babeski ve Lüleburgaz MYO akademik personeline yönelik 10:00-16:00 saatleri arasında dört oturumluk "Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programı" gerçekleştirildi.

Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programının son aşaması ise, 09 Ocak 2020 tarihinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; 10 Ocak 2020 tarihinde ise Vize ve Pınarhisar Meslek Yüksekokulu akademik personeline yönelik Vize MYO Yerleşkesinde 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Vize MYO'da Temel Düzey Eğitici Eğitimi Programının kapanışında, Kurumsal Eğitici Eğitimi Programının organize edilmesi ve yürütülmesini sağlayan üniversitemiz Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ'ye teşekkür plaketini, MEYOK Başkanı Doç Dr. Bilal BALKAN; Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğ CAN'a teşekkür plaketini, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender GÜMÜŞ; Sosyal Bilimleri MYO Öğretim Gör. Kürşat ERKAL'a teşekkür plaketini Pınarhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aydın ÜNAL; Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd. Öğr.Gör. Ömer KIRMACI'ya teşekkür plaketini Vize MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, verdi. 

Programın yürütülmesinde gerekli katkıları sağlayan yüksekokullarımızın değerli yöneticileri ve çalışanlarına, ayrıca programa katılım sağlayarak üniversitemiz kurumsal mesleki gelişimine değer katan saygı akademik personelimize teşekkür ederiz.

 

 
 

 
 

 

 

Eğitici Eğitimi Programı Katılımcı Listesi (10.01.2020 Pınarhisar MYO, Vize MYO)

 

Eğitici Eğitimi Programı Kapsam ve Sunumları

Kurumsal Mesleki Gelişim Eğitici Eğitimi Programı

Öğrenci Odaklı Öğrenme ve Öğretim Tasarımı (Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ)

Öğretimde Ölçme- Değerlendirme (Dr. Öğr. Gonca YEŞİLTAŞ / Doç. Dr. Ertuğ CAN)

Dijital Öğretim Materyalleri ve e-Öğrenme Araçları (Öğr. Gör. Ömer KIRMACI)

  • Öğretim Materyali ve Öğretim Amaç – İçerikleri İlişkisi

  • Dijital Öğretim Materyali Tasarımı

  • Dijital Öğretim Materyali Tasarım Araçları

Öğrenme ve Öğretim Süreçlerinde İletişim - Motivasyon (Öğr. Gör. Kürşat ERKAL)

 

 

 

 

 

Kurumsal eğitici eğitimi eğitim kalite güvence sistemi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.