13/09/2019 12:16:12 - 13/09/2019 12:16:12 - 27399 Okunma

Kurumsal Eğitici Eğitimi Programı

Üniversitemiz kurumsal eğitim kalite politikası kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Öğretim Geliştirme Koordinatörlüğü işbirliğince Eğitici Eğitimi Programı düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde görevli akademik personelin mesleki gelişimini destekleme kapsamında organize edilen program: (a) açılış konuşması, (b) 21. yüzyılda eğitim paradigmasının dönüşümü ve öğrenmenin doğası, (c) öğrenci merkezli öğretim tasarımı-uygulaması ve (d) öğretimin değerlendirilmesi" olarak dört başlıkta yürütüldü. 11.09.2019 tarihinde Hasan Zan Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer programının açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR yaptı. Akabinde, seminer programının; 21. yüzyılda eğitim paradigmasının dönüşümü ve öğrenmenin doğası ve öğrenci merkezli öğretim tasarımı temalarını, Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İŞERİ; öğretimin değerlendirilmesi teması ise Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nden Doç. Dr. Ertuğ CAN tarafından yürütüldü.

Seminer programının organize edilmesi ve yürütülmesinde fakülte yönetimi olarak sayın Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR'e, sayın Doç. Dr. Ramazan TİYEK'e, sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY'a ve katılımcı saygı değer akademik personelimize değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Seminer Programı

Eğitici Eğitimi Mesleki Gelişim Eğitim Kalite Politikası