24/12/2018 13:53:39 - 09/01/2019 13:53:39 - 33648 Okunma

ÇAP ve Yandal Programı Bölüm Başkanları Toplantısı

Üniversitemiz eğitim kalite politikası kapsamında Eğitim-Öğretimi Geliştirme Koordinatörlüğünce yürütülen çift anadal ve yandal programına ilişkin lisans programları bölüm başkanlarıyla 21.12.2018 tarihinde saat 14:00'te Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda toplantı düzenlendi. Toplantının kapsamı, daha önceden bölüm başkanlıklarından talep edilen görüşler doğrultusunda oluşturulan; çift anadal ve yandal programı yönergesine ilişkin son görüş ve önerilerin toplanması, her bölümün kendi öğrencilerinin hangi bölümlerde çift anadal ve yandal yapabileceklerine ilişkin görüşleri ve diğer bölümlerin buna yönelik görüşleri, buna bağlı olarak her bölümün kendi çift anadal ve yandal programı için hangi dersleri belirlediğine ilişkin değerlendirilmeleri içermekte idi. Bu kapsamda katılımcı her bölüm başkanı:

Çift anadal ve yandal taslak yönerge metnine ilişkin bölümünün görüş ve önerilerini

Bölüm öğrencilerinin, çift anadal ve yandal yapabilecekleri bölümlere ilişkin görüş ve önerilerini ve  diğer üniversitelerdeki buna ilişkin örnekleri,

- Bölümlerince önerilen derslerin, alanının temel dersleri olup-olmadığı, derslerin sayısı, kredi veAKTS' lerine ilişkin görüş ve önerilerini, belirttiler.

Toplantıya katılım gösteren ve değerli görüş ve önerilerini paylaşan saygıdeğer bölüm başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Toplantıya Katkı Sunan Bölüm Başkanlarımız

Toplantı Kapsamı