19/10/2020 19:11:18 - 08/03/2021 19:11:18 - 12709 Okunma

Kurumsal Eğitim Raporları: Eğitici Eğitimi Programı

UZAKTAN EĞİTİM ARAÇLARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ RAPORU

Üniversitemiz Senatosunun 09.09.2020 tarih ve 110 sayılı toplantısında alınan karar gereği, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemindeki eğitim-öğretim faaliyetleri, çevrimiçi uzaktan öğretim yolu ile yapılacaktır. Bu kapsamda Üniversitemizdeki uzaktan eğitim faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin; gerek yeni lisanslanan kurumsal uzaktan eğitim araçları gerek Üniversitemiz mevcut uzaktan eğitim alt yapısının daha etkili kullanılması ve bunlara ek olarak 2019-2020 öğretim yılı bahar döneminde Üniversitemizin gönüllü akademik personeli ve öğrencilerinin katılımıyla yürütülen "COVİD-19 Pandemi Sürecinde Uzaktan Eğitim Değerlendirmesi” araştırması raporunda ortaya çıkan sonuçların iyileştirilmesi için kurumsal bir eğitici eğitimi programı yürütülmüştür. Eğitici Eğitimi programı 16.09. 2020 - 01.10.2020 tarihleri arasında Üniversitemiz akademik birimlerinde oluşturulan 20 çevrimiçi ekibe yönelik "Uzaktan Eğitim Araçları Eğitici Eğitimi Programı" uygulamalı olarak yürütülmüştür. Üniversitemiz, yürüttüğü programın kapsamı ve katılımcıların programın etkililiğine ilişkin değerlendirmelerini içeren kurumsal bir rapor hazırlamıştır. Rapor aşağıdaki linkte sunulmuştur.

Programın yürütülmesinde görev alan Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Dijital Dönüşüm Ofisi personeli ve tüm akademik birimlerde programa katılarak katkı sağlayan değerli akademik personelimize teşekkür ederiz.

Uzaktan Eğitim Araçları Eğitici Eğitimi Programı Raporu

eğitim öğretim geliştirme koordinatörlüğü; uzaktan eğitim uygulama ve araştırma merkezi