04/01/2019 17:04:34 - 06/02/2019 17:04:34 - 35603 Okunma

Tüm Lisans Bölümleri & Program Çıktılarının Güncellenmesi Toplantısı

Üniversitemiz eğitim-öğretim kalite politikası ve kalite güvence sistemi kapsamında, Eğitim Öğretimi Geliştirme Koordinatörlüğü ve Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü işbirliğiyle, tüm program-bölümlerin, mevcut program çıktılarının güncellenmesi çalışması yürütülmektedir. Yürütülen program çıktılarını güncelleme çalışmasının kapsamı, süreç takvimi ve içerdiği uygulamalara yönelik 04.01.2019 tarihinde saat 14:00'te Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda tüm lisans programları temsilcileriyle bir çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda program çıktılarının güncellenmesine ilişkin iç ve dış paydaş görüşlerinin belirlenmesi süreçleri, iç-dış paydaş görüşlerini belirlemede uygulanabilecek olası veri toplama araçları, toplanan verilerin analiz süreçleri, ilgili ulusal ve uluslararası yükseköğretim norm ve değerleri ve akreditasyon ajanslarının standartları paylaşıldı. Süreç takvimi kapsamında yapılacak çalışmalara bağlı olarak bölümlerin, görüş, öneri ve eleştirileri toplandı.

Toplantıya katılım gösteren, görüş, öneri ve eleştirilerini sunarak katkı sağlayan tüm bölümlerimizin saygıdeğer hocalarına teşekkürlerimizi sunarız.

Bölüm Temsilcileri Katılımcı Listesi

Toplantı Fotografla

Program ÇIktılarını Güncelleme Belge & Dökümanları

Birinci Sunum: Program Çıktılarının Geliştirilmesi